Kattohuolto

huolto2.jpg

AL-Kattohuolto 24, soita 010 8511 600

huoltoauto.jpg

Vesikaton säännöllinen huolto lisää turvallisuutta, korjaustarpeiden ennustettavuutta ja vesikaton elinkaarta. Kun mahdolliset ongelmakohdat havaitaan ajoissa, vältytään muun muassa katon aiheuttamilta kosteusvaurioilta ja hankalilta rakenteiden kuivattamisilta.

AL-Kattohuolto 24 huoltaa ja korjaa bitumi-, tiili-, peti-, pvc- ja varttikatot nopeasti ja varmasti. AL-Kattohuolto on edullinen ja vaivaton tapa pitää katot kunnossa ja olla samalla koko ajan ajantasalla niiden kunnosta.

kunto.jpgHuollot ja korjaukset
Huoltoautomme hoitavat normaalit kattojen huoltoihin liittyvät pienkorjaukset ja kunnostukset nopeasti ja huolellisesti. Asennamme myös mm. kattoturvatuotteet ja teemme lumenpudotuksia.

Päivystystyöt
Päivystyspalvelumme korjaa pikaista korjausta vaativat kattovuodot, myrskyvahingot jne. 24 h vuorokaudessa.

Huoltosopimus
Huoltosopimus sisältää kattojen perusteellisen huollon vähintään kaksi kertaa vuodessa. Huoltosopimus kattaa sopimuksessa luetellut tehtävät sekä pienet korjaustyöt. Huoltokäynnistä saat raportin, josta ilmenee vesikaton sen hetkinen kunto.

Kuntotutkimus
Kuntotutkimuksessa tarkistetaan vesikaton kunto ja saat sen perusteella kattavan raportin katon kunnosta ja huoltotarpeesta, mahdollisen korjaustoimepideehdotuksen sekä arvion odotettavissa olevasta käyttöiästä.

Ota yhteyttä!


 

Captcha Code

Click the image to see another captcha.