Uudiskohteet

Olemme keskittyneet loivien kattojen, pihakansien ja siltojen vedeneristämiseen. Materiaaleina käytämme bitumikermejä (kattohuopa) sekä PVC-, TPO- ja EPDM-katteita.

Vesikatteiden ja muiden vedeneristystöiden tekeminen vaatii osaamisen lisäksi hyvää materiaalien tuntemusta. Siihen meillä AL-Katoilla on vuosien kokemus ja koulutus. Päivitämme jatkuvasti osaamistamme ja tietojamme mm. uusista työtavoista ja materiaaleista.

Vedeneristystöissä käytämme korkealuokkaisia SBS-kumibitumikermejä, PVC- ja TPO-muovikatteita sekä EPDM-kumikatteita. Materiaalit meille toimittaa  emoyhtiömme Nordic Waterproofing Oy tuotemerkkeinä Mataki ja Kerabit sekä Euroopan johtavat PVC-valmistajat Sika ja Protan.

Uudisrakentamisessa hyvä yhteistyökyky ja toimintavarmuus ovat onnistuneen urakan edellytyksiä.

”Onnistunut urakka vaatii jämptiä otetta ja hyvää yhteistyötä kaikkien osapuolten välillä"

Työmaapäällikkö Pauli Niskanen

Meille aikataulujen pitävyys on kunnia-asia. Huolehdimme siitä tarkalla seurannalla, hyvällä ennakkosuunnittelulla, avoimella vuorovaikutuksella sekä osaavalla työnkululla.

Ammattitaito ja kokemus tuovat varmuutta ja näkemystä tehdä oikein ja kullekin katolle toimivin kattorakenne – huomioiden tilaajan tavoitteet, käyttöolosuhteet sekä ympäristöasiat. Hyvin rakennettu katto palvelee rakennusta kauas tulevaisuuteen.

Sillat ja pihakannet

Kattojen lisäksi olemme erikoistuneet varsinkin siltojen vedeneristykseen, joita teemme koko Suomen alueella. Liikennevirasto hyväksyy siltojen kermieristysrakenteet ja niissä käytettävät tuotteet. Tuotteet testataan kermien ja kermieristysrakenteiden SILKO-tuotevaatimusten mukaisesti. Silloilla käytämme emoyhtiömme laadukkaita Keradeck-bitumikermejä.

Uudisrakentamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelevat:

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@al-katot.fi

Tomi Vuorinen

Aluejohtaja

040 6624 886

Joni Pekkala

Laskentapäällikkö, bitumikatot uudiskohteissa

050 313 6166

  • Kerro korjattavasta kohteesta, esimerkiksi pinta-ala ja sijainti
  • Drop files here or
  • Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Pyydä tarjous Pyydä tarjous Ota yhteyttä Ota yhteyttä