Ekologiset kattorakentamisen ratkaisut

Emokonsernimme Nordic Waterproofingin strategian mukaisesti panostamme ekologisiin kattoratkaisuihin.

Vähähiilinen vesikate Kerabit Nature®

Voimme toteuttaa kohteeseen vähähiilisen vesikatteen käyttämällä Kerabit Nature® -bitumikatteita. Kerabit Nature -tuotteissa merkittävä osan bitumista on korvattu mäntyöljyllä. Mäntyöljyyn sitoutunut hiili kompensoi tuotteen C02-päästöt. Vedeneristysominaisuuksiin mäntyöljyn käyttö ei vaikuta. Tuotteet ovat ihan yhtä laadukkaita kuin vastaavat perustuotteet.

Vesikatteen hiilipäästöt muodostavat jopa neljänneksen rakennuksessa käytettyjen materiaalien päästöistä. Valitsemalla päästöarvoltaan pienen vesikatteen voit vaikuttaa rakennuksen vähähiilisyyteen merkittävästikin.

Ilmaa puhdistava vesikate Kerabit LESSNOX®

Kerabit LESSNOX® on bitumikate, jonka pinnoite neutraloi ilmasta liikenteen ja teollisuuden aikaansaamia typen oksideja. LESSNOX on väriltään vaalea, minkä ansiosta kattopinnan lämpötila pysyy suhteellisen alhaisena. Näin ollen jäähdyttämisen tarve kesäaikana vähenee. Vaalea kate optimoi myös aurinkokaton tuotantoa.

Tehtaalta tullessa elementeissä on aluskermi valmiiksi asennettuna, pintakermit asennetaan paikan päällä. Elementtikatto on mahdollista toteuttaa myös vähähiilisillä Kerabit Nature -kermeillä, joista löytyy myös ilmaa puhdistava LESSNOX-versio.

 

Kerabit Aurinkokatto®

Bitumikatteeseen sulautuu sujuvasti Kerabit Aurinkokatto, joka on ainutlaatuinen ohutkalvopaneeliratkaisu. Paneelit kiinnitetään bitumikatteen pintaan ilman erillisiä kannatinrakenteita. Erityisen hyvin tämä ratkaisu soveltuu saneeraus- ja suojelukohteisiin, missa ratkaisulta edellytetään keveyttä ja huomaamattomuutta.

Aurinkokattojen osalta teemme yhteistyötä aurinkosähkön erikoisosaajan PlayGreen Oy:n kanssa. Voimme tarjota parhaan mahdollisen ratkaisun kohteisiinne.

Elementtikatot

Olemme ottaneet palveluvalikoimaamme myös elementtikatot. Kotimaiset kertopuiset kattoelementit valmistetaan SeiKat Oy:n tehtaalla Pohjanmaalla kohteenne suunnitelmien mukaisesti. Ratkaisu on ekologinen sekä materiaalin että asennusnopeuden ansiosta. Yhden työpäivän aikana voidaan asentaa jopa 1000 m2 elementtikattoa.

  • Kerro korjattavasta kohteesta, esimerkiksi pinta-ala ja sijainti
  • Drop files here or
  • Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Pyydä tarjous Pyydä tarjous Ota yhteyttä Ota yhteyttä