Paulilla pysyy homma hanskassa

Pauli Niskanen toimii AL-Katot Oy:ssä pääkaupunkiseudulla työmaapäällikkönä. Hänen vastuullaan on vedeneristysurakoiden onnistuminen – ja hän onkin ollut mukana monissa hyvin sujuneissa projekteissa.

Pauli Niskanen valmistui rakennusmestariksi vuonna 1987. Vuonna 1998 hän huomasi Riihimäen paikallislehdessä ilmoituksen, jossa AL-Katot etsi rakennusmestaria. Pauli sai paikan ja samalla hänestä ja silloisesta aluejohtaja Markku Haapasesta syntyi synerginen työpari. ”Ensimmäinen työkohteeni oli suojelukiistan alaisena ollut Riihimäen linja-autoaseman vedeneristys valkoisella bitumikermillä. Sen jälkeen on tullut kermejä vedeltyä miljoonia neliömetrejä”, Pauli mainitsee. Ammattitaitoaan ja osaamistaan Pauli on kehittänyt muun muassa opiskelemalla työn ohessa. Rakennusinsinöörin paperit hän sai vuonna 2004.

”Onnistunut urakka vaatii jämptiä otetta ja hyvää yhteistyötä kaikkien osapuolten välillä”

Pauli Niskanen

Urakkahankkeen onnistumisen tukipilarit luodaan usein jo urakan aloituspalaverissa ja niitä seuraavissa urakkapalavereissa. Tällöin käydään läpi urakan aikataulutukset ja logistiikkaan liittyvät asiat. Palavereitten aikana pitää pystyä kuuntelemaan muiden osallistujien näkemyksiä ja kertomaan selkeästi omista vaatimuksista ja tarpeista. ”Onnistunut urakka vaatii jämptiä otetta ja hyvää yhteistyötä kaikkien osapuolten välillä”, Pauli kertoo. Työpäällikön laaja rakennusalan osaaminen, kokemus alalta ja hyvät vuorovaikutustaidot korostuvat näissä palavereissa.

Vapaa-aikanaan Pauli rentoutuu moottoripyöräilemällä. Tallista löytyy Saksasta hankittu Yamaha vm. 1977 sekä Amerikasta, Hollywood Motorsilta hankittu 1000 kuutioinen Kawasaki Police, jolla hän teki juuri matkan Ruotsiin. ”Pyörällä ajaessa pitää keskittyä ajamiseen ja siten on helppo jättää muut ajatukset mielestä. Se on harrastus, joka lataa mieltä – ja näin edistää tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä. Voisi jopa sanoa, että moottoripyöräily edesauttaa pitämään hommat hyvin hanskassa myös töissä”, kertoo Pauli.

Pauli Niskanen on työskennellyt AL-Katoissa vuodesta 1998. Kokemusta ja osaamista siis löytyy.
  • Kerro korjattavasta kohteesta, esimerkiksi pinta-ala ja sijainti
  • Drop files here or
  • Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Käytämme antamiasi henkilötietoja palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin ja pitääksemme yhteyttä sinuun. Voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Pyydä tarjous Pyydä tarjous Ota yhteyttä Ota yhteyttä
Tämä sivusto käyttää evästeitä, joiden avulla voimme analysoida sivuston käyttöä ja kohdentaa mainontaa.